Du underbara lilla flicka! ♥



Nu har Melanie så pass mycket hår att mamma kan göra tofsar :)



Titta så duktig jag är :)


Detta bloggande...

...har inte legat i mitt främsta intresse de senaste dagarna... Har varken haft ork eller lust att sätta mig ner och skriva. Har idag, efter nästan 1 år, skrivit klart min förlossningsberättelse. Det tog BARA 1 år...

I tisdags kom vi hem från Göteborg där vi vart i fyra dagar i Mickes brors hus. På lördagen var vi borta vid Backaplan och kollade lite i affärer, jag kollade skor och Micke kollade efter tofflor som han köpte men jag hittade ingenting, som vanligt.
På söndagen kom Malin, Robert och Alice och hälsade på. Vi käkade lite god mat och spelade Alias och Uno :)
Sedan var det dags för Liseberg på måndagen och det var det största misstaget vi gjorde! Det var löning, Lotta på Liseberg, semester och fint väder. Så det var hyyyyyyyyysteriskt med folk! Balder hade ca 60 minuters kötid så det blev inget Balder för oss. Jag åkte i alla fall Uppskjutet och Micke åkte Hanghai där vi stod i kö i mellan 20-40 minuter på vardera karusell. Sjukt.

Imorgon kommer Lucia med familj hit :) Micke och Tommy ska på bio och se Inception och jag och Lucia och barnen ska vara hemma och ha det mysigt.

Här kommer lite bilder från helgen :)


Vi var nere vid havet som är nära där Mickes bror bor.



Mys mys :)



Vi spelade lite Wii Punch Out.



Så här är också ett sätt att dricka välling på :)



Uppskjutet!!


Som vanligt som är det "Borta bra med hemma bäst" som gäller! Det var underbart att komma hem till sitt egna igen. Hotell är en sak men att bo hos någon annan är en helt annan sak. Skönt att vara tillbaka i mitt egna kök och badrum och självklart sängen :)

Nu blir det snart sängen och lite CSI och sova tidigt för vi är sjukt trötta!

Natti natti!



Snart blir vi göteborgare...

Imorse kunde man verkligen inte tro att det skulle bli så fint väder som det är nu :) Från ösregn till strålande sol! Passar bra för oss som ska ner till stora torget och kolla på Nanne Grönwall och Timoteij. Har inte vart på en enda torsdagkväll än iår så det ska bli skoj och tur med vädret har vi också!

Melanie ska sova över hos sin mormor och innan vi drar till stan hinner vi då även att packa ihop våra väskor för imorn drar vi till Göteborg där vi ska vara i ca fyra dagar. Vi ska bo i Mickes brors hus medans de är utomlands så då ska vi även passa på att besöka Liseberg också :)

Hoppas även på att vädret blir bra när vi är där med så man kanske kan gå runt lite i stan och så eller åka och bada. Såg inte så ljust ut på vädersidorna dock :(

Nu ska jag packa Melanies väska som hon ska ha hos mormor :)


Stuck!

Hade tänkt att köra ett träningspass medans Micke vart iväg hos ett par kompisar men fastnade först vid Egoinas blogg, som jag nyss börjat läsa och sedan har vi inga persienner nu när vi bytt fönster så jag vill inte stå och göra de där rörelserna här helt ensam...
Ifall att det går förbi folk här utanför...
Kan ju tro att jag är tokig eller nåt...

Sedan skrev jag ett inlägg (Lillib) på Familjeliv och blev glad över svaret jag fick på mitt inlägg :)

Nu är älskling hemma så nu blir det kolla film!

Ha de!


Hej

mms_img62527 (MMS)

Hej --- Testar att blogga från min nya mobil.. Det verkar ju funkis helt OK :) ---


Emil i Lönneberga

Just nu... :)



Finns inte så mycket annat att titta på...
Lär ju bli mer av detta när busetjejen blir större :)


Varberg, Hofsnäs och Torpa stenhus

Igår var vi ute på Hofsnäs och en snabbis vid Torpa stenhus. Jag fick ingen bild på stenhuset eftersom vi var så trötta och Vincent hade somnat så vi bestämde att vi skulle ta en resa dit snart igen.

Lite bilder :)


Melanie första gången i Varberg


Ute på Hofsnäs


Ute på Hofsnäs


Detta tyckte Melanie om :)


Bustjej :)


Yayyyyy :)


Detta var det enda jag fick ute vid Torpa stenhus, fiket de har där.



Ska nog passa på att kolla lite Sex and the City medans busetjejen sover.
Ha de!




Kusten!

Nu drar vi till Varberg! Får hålla tummarna att vädret är lite bättre där borta, prognoserna visar ju annat än molnigt och blåsigt idag så...

Sooool ska det vara!


Igår var en jättekulig dag och Micke hade en jättebra födelsedag. Vi avslutade dagen med lite öl och en film, From Paris with love, vi såg inte klart den igår, men jäklar vad bra den är! John Travolta är grym!!!

Hej svejs!


För det är ingen vanlig dag...

...för det är min älsklings födelsedag! Hurra, hurra, hurra!
 
Han blir hela 34 29 år :)

 Grattis älskling!!!!!


Djurpark, sällskapsspel och supervärme!

God kväll i värmen!

Vilket superväder vi har haft återigen! Hett, hett och åter hett har det vart så vi har varit klibbiklabbiga här konstant typ. Klagar gör jag inte men lite väl hett har det vart emellanåt. Inte lika lätt att bara smita iväg och ta sig ett dopp i en kall sjö.

Sitter nu och kollar på VM-finalen :) Jag tror och hoppas att Spanien vinner. Sånt där fulspel som Holland kör ikväll, är ju helt klart Spanien värda att vinna. Heja!

Min helg har vart super! Besök av Mickes bror med familj har vi haft och det har vat riktigt skoj. Vi har grillat och spelat spel och lilla Elwira har lekt så fint med Melanie:)
Vi var på Borås Djurpark där jag inte vart sedan jag var 6 år så jag fick vara barnet i vår familj :) Tog en del kort på de fina (och mindre fina) djuren.
På kvällen körde vi två olika spel, Utan tvekan och Lika par leka bäst. Utan tvekan var helt hysteriskt! En skulle ställa frågor till den andre där den som svarar inte får säga ja, nej, tveka eller upprepa varken frågan eller tidigare svar! Jisses! Det var helt hysteriskt kul! :)
Lika par leka bäst var också kul, jag och Micke förlora hahaha...

Igår var vi uppe på Hyltenäs kulle som ligger typ utanför Torestorp. Herregud så vackert! Att jag inte vart där när jag bott i Marks kommun så länge. Något jag har missat, helt klart! Jag och min lilla familj åkte dit ihop med Lucia, Tommy och lille Vincent. Helt underbart väder och hur vacker natur som helst!!! Kolla här

Lite bilder från min helg :)



Elwira, Patrik och Melanie :)


Jag och Melanie som sover i värmen.


Pappa Micke och Melanie i vagnen.


Fina giraffen :)


Elefanterna!


Zebrorna :) Så likt Marty i Madagaskar hihihi


De mindre fina aporna (eller är det schimpanser?)


En bebisapa med sin mamma. Mamma apa var ganska äcklig som nös tre gånger och hade världens snor och käkade upp det... Uuuuuuuuuuu...


Gosebjörnen :)


Åh detta fina, fina lejonet!


Melanie tar en liten fikapaus med lite kex medans vi vuxna käkade korv.


Jag och Melanie vid pingvinerna :)


Hyltenäs kulle! Pappa Micke och Melanie. Kolla in den där utsikten!


Här var det tidigare ett slott som omkring år 1920 brann ner. Tror att detta är framsidan kanske? ;)


Nu fortsätta titta på fotbollen :)
Heja Spanien!






Berocca Boost

Jag är med i Buzzador där man får en massa grejer hem som man får prova på och dela ut till sina vänner som ska få prova på också.
Just nu testar jag Berroca Boost. Har tagit en brustablett varje dag i fyra dagar men varken jag eller Micke känner av nån större skillnad i pigghet. Inte heller mor som har fått testa på ett par stycken känner nån skillnad. Smaken däremot är supergod. Den smakar som såna där Bubblizz :)
  

Bli medlem i Buzzador ni med så får ni snart hem en massa roliga grejer att testa på. 
Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Lillib):
Klicka här!

 


Besök från norr :)

Nu var det dags igen för ett litet inlägg :)
Händer inte jättemycket här hos oss förutom att vi njuter av att vara lediga och har fått fixat lite grann här hemma. Fönsterbrädor har satts upp och även gardiner så nu har det blivit jättefint här hemma :)

Ikväll kommer Mickes bror Patrik med familj från Gävle och ska stanna tills lördag, så våra 90 kvadratmeter kommer vara nog fyllda :) Ska bli skoj! På fredag blir det säkert djurparken, där jag inte vart sen jag var 6 år, så nu är det dags!

Vädret vände idag också! Blev jättefint nu på eftermiddagen så jag passade på att lägga mig och bränna litegrann medans Melanie sov. Gött!

Melanie har börjat lära sig massa grejer nu. Bland annat härmar hon en en hel del när man gör vissa grejer och så kan hon gå när man håller i hennes armar och så tar hon sig framåt i någon slags krypning lite snabbare hehe... Hon kryper inte den klassiska krypstilen utan drar sig fram med ena benet åt sidan och det andra benet under sig typ. När Micke förklarade detta för BVC-sköterskan i fredags så visste hon inte riktigt hur hon skulle sammanfatta det där med krypningen och skriva ner det på ett bra sätt haha...

Nu ska jag ta mig en dusch innan det är dags för en spännnade fotbollsmatch :)))

Hej svejs!




När storälskling är borta...

...och lillälskling sover är det detta som gäller :)


(i alla fall ikväll)

Morotsstavar, dip och Wallander! Jag ligger lite efter vad gäller Wallander. Gillar verkligen de filmerna, i alla fall de senare i serien, så jag hoppas att denna är lika bra :)

Ha en superkväll kära läsare :)


Äntligen semester :)

Nu har vi semester och underbart väder :)

Vi firade in vår semester med lite supergod tapas på Babbel och senare en rosévinsbål hos Maria.

Nu är vi påväg på kalas hos lille Vincent som blir 1 år idag :) Wihoo!
Melanie är födelsedagsklädd idag med klänning som hon fått av morfar :)





Skallemonster

Ibland (ofta) är självkänslan totalt nere i botten, så långt ner det bara går, när man inte ens kan se en smula av den längre.
Funderar på vad det är som utlöser detta egentligen och varför allt har blivit som det blivit. Varför det är så svårt att släppa...
Ett förflutet ÄR ibland svårt att bara stryka ett streck över och gå vidare precis som att ingenting har hänt, beroende på vad som hänt, så klart.  
Svårt att ibland njuta till fullo av det fina man har nu och kommer njuta av ett bra tag framöver.
Svårt att finna ro utan istället en oro och gnag i huvudet som gör att man blir helt tokig.
Oftast vill jag bara dra ner dragkedjan på sig själv och hoppa ut ur kroppen och hjärnan och ta semester! Låta hjärnan fixa allt själv utan att jag ska vara med och sen är jag tillbaka. 
Kan man göra så?

Jag känner mig ond. Hemsk. En ragata typ som bara skäller och är sur. Jo, för att det är svårt att släppa. Släppa det som vart. Glömma. Förlåta.

Jag kan inte.
Jag har försökt. Många gånger. Försökt att låtsas som ingenting, men alltid är det något som gör att det hoppar in i skallen igen. Skallemonster. Vad gjorde jag då så att jag skulle bli sviken och blir sviken? Jag fattar inte.

En relation till en människa som man SKA/BORDE ha en bra relation till är helt förstörd på insidan och delvis på utsidan med. Utsidan kan lagas tillfälligt vissa dagar men insidan går nog fan inte att laga nån gång.

Skallemonstrena kommer tillbaka igen och igen och igen och bara snurrar runt...
Bort med er Skallemonster!

Konstigt inlägg... Men var tvungen att få en del annat ur mig.

-----

Men, jag är i alla fall världens lyckligaste som har Micke och Melanie i mitt liv och dessa tre senaste åren (med eller utan skallemonster) har varit de bästaste åren av alla mina (snart) 25 år! 


Natti natti!


Sommarlov!

Nu är det sommarlov minsann! Barn i alla (eller ja, upp till 9 år kanske) ropar och tjoar ute på lekplatsen och det låter som att alla står här i vardagsrummet...

En gråter - har säkert ramlat eller liknande...
En skriker - läggdags kanske? "Jag vill vara ute längre!"
En ropar "kom igen --- kom igen!"
Och sedan låter det som tjugo andra barn som jagar varandra och ropar i de högsta tonerna de kan, tjejer alltså :)

Snart är vi (Melanie) där också:)

Nu har jag bara en, EN ENDA arbetsdag kvar innan vi har lååång semester att njuta av! Då börjat vårt sommarlov :) Imorn kommer säkert gå segt men det är tur att jag har en del att göra för då går tiden en aning fortare :)
Lunch på staden med familjen blir det imorn. Mickes morbror Ulf är här och hälsar på och de ska först ner till BVC för 10-månaderskontroll och sedan ska vi mötas upp för lunch.


Ja, 10-månaderskontroll! Melanie blir 10 månader idag. Tiden går så jäkla fort så man hinner inte ens fatta att man gått igenom dessa fantastiska månader med denna underbara lilla flicka som man bara blir mer och mer förälskad i för varje dag som går!

 



Älskar!


 
RSS 2.0