Underbart!!

Tog en promenad (i snigelfart) ner till parken för lite fika och lek! Måste passa när det kommer såna här dagar där solen värmer gött:)

Har vart hemma från jobbet idag och är från o me imorn sjukskriven på halvtid. Har fått skitont i svanken, ryggen och benen vilket känns jäkligt pissigt men hellre halvt än helt sjuk! Har inte bara mig själv att tänka på annars hade jag jobbat på så länge de går! Men kroppen (och bebisen) säger ifrån..

Här är en nöjd Melanie me sitt fika :)


Bebismagen vecka 25!

Nu kan jag äntligen dricka kaffe igen:) om än en kopp på morgonen men de räcker så att jag håller mig någorlunda pigg hela dagen.. Har haft en sjukt bra arbetsvecka och har vart pigg i huvudet men väldigt trött i kroppen av allt vi har haft att göra. Hoppas nästa vecka blir lika bra:) nu är det iaf jäkligt skönt med helg!!

Här är bebismagen i vecka 25 (24+4)


Loreeeeeen!!! :)

Jag är sååå nöjd nu! Loreen!! Loreen!!

Även om det mer eller mindre va klart vem vinnaren va så satt vi som spända hönor här i soffan och sen hoppa jag upp och ner när Loreen väl vann!!! Så jäkla gött!! Hon är grym, har en fantastisk röst och sjukt duktig på att dansa. Hon vinner hela grejen sen i maj, de tror jag allt:)

Kan dock inte känna lite synd om Danny, som än en gång snuddar på mållinjen:( ville inte han skulle vinna men ändå.. Han kanske tar en paus nästa år? Han är sjukt bra men inte i närheten av Loreen, men nästa år om han är me så får de va hans tur tycker jag!!

Heja LOREEN i Baku Baku:))


Melanie ville göra precis som Madicken...

...och stoppa en makaron i näsan..
Hon satt och åt makaroner när hon helt plötsligt ropar: "Det har fastnat nåt i min näsa! En makaron!"

Jag kollar upp i näsan och ser en pytteliten makaronbit en bit in i ena näsborren. Så jag får ta en tandpetare och försöka peta ut de. Ut kommer en hel makaron från den där lilla näsborren. Den har hon suttit och petat in en bra bit medans jag stod och grejade me disken.

"Så gör ju Madicken!" säger hon sen..

Haha!


Bebismage vecka 24

Här är bebismagen i vecka 24 (23+2) :)
Var nyfiken på hur mycket annorlunda magen ser ut jämfört med när jag var gravid med Melanie. Hittade bilden från maj 2009 då jag var i ungefär vecka 24-25 och det är en rejäl skillnad!!
Jag tror mer och mer att det är en liten pojke denna gång men vågar inte va alltför säkert för min känsla är inte helt rätt alltid haha :)


Bebismage vecka 24
2012 bebis nr 2 :)


Bebismage med Melanie v. 24-25
2009

Melanie på Ikea

Åkte till Ikea idag och handlade lite skötbädd och hopfällbart skötbord till bebisen (ute i god tid;)) Blev en massa annat också som glas, brandvarnare, ljus m.m.
Melanie ville gärna ha kvar sina solglasögon på sig inne på Ikea också:)

Nu är vi hos Malin och Robert och kollat schlager efter en god middag med tacos:)


Nu vs. Då..

Bebis i magen sparkar runt som om den vill ut redan nu:) ibland har den hicka samtidigt som den sprattlar en massa, kanske blir den förbannad över hickan? :) Melanie sparkade också väldigt mycke och speciellt mot slutet så blev magen helt skev ibland och såg ut som att den va helt platt för att hon la sig på tvären.. Hon är ju ganska envis också så hon ville väl ut helt enkelt.. Lillebror/lillasyster kommer nog bli minst lika envis tror jag:)
Tänk va de kan skilja på graviditet då! Med Melanie mådde jag jättebra fram tills jag fick klåda över hela kroppen två månader innan BF. Men nu mådde jag illa fram till v.12 och så nu har jag fått tillbaka illamåendet IGEN! Jag kan inte dricka eller lukta på kaffe för då vänder de sig i magen:/ jag som vill och behöver ha morgonkaffet! Så bara och vänta ut tills de har gått över..
Mycke annat är så mycket tyngre och jobbigare nu också, känner mig jättestor så att jag har svårt att böja mig och så och jag gillar inte alls att va så begränsad:( och jag är bara i vecka 23!!

Nåja, hoppas att det blir lättare nu när de blir lite varmare ute och man slipper vinterjackan och annat sånt..
Ska även ta fler bilder på magen så vi kan jämföra me nu och då:) magen känns likadan och jag tycker själv den ser likadan ut som sist och då va de tydligen en typisk pojkmage ;)

Igår va de äntligen varmare ute, hela 11 grader, och vi fick va ute efter dagis och gunga och leka på lekplatsen. Melanie skrattade som tusan när hon hoppa upp i gungan och jag pötte på.. Ser verkligen fram emot att få mysa massa ute me henne senare när de blir ännu bättre väder! Me ballerinaskor på:)


 
RSS 2.0