Djurpark, sällskapsspel och supervärme!

God kväll i värmen!

Vilket superväder vi har haft återigen! Hett, hett och åter hett har det vart så vi har varit klibbiklabbiga här konstant typ. Klagar gör jag inte men lite väl hett har det vart emellanåt. Inte lika lätt att bara smita iväg och ta sig ett dopp i en kall sjö.

Sitter nu och kollar på VM-finalen :) Jag tror och hoppas att Spanien vinner. Sånt där fulspel som Holland kör ikväll, är ju helt klart Spanien värda att vinna. Heja!

Min helg har vart super! Besök av Mickes bror med familj har vi haft och det har vat riktigt skoj. Vi har grillat och spelat spel och lilla Elwira har lekt så fint med Melanie:)
Vi var på Borås Djurpark där jag inte vart sedan jag var 6 år så jag fick vara barnet i vår familj :) Tog en del kort på de fina (och mindre fina) djuren.
På kvällen körde vi två olika spel, Utan tvekan och Lika par leka bäst. Utan tvekan var helt hysteriskt! En skulle ställa frågor till den andre där den som svarar inte får säga ja, nej, tveka eller upprepa varken frågan eller tidigare svar! Jisses! Det var helt hysteriskt kul! :)
Lika par leka bäst var också kul, jag och Micke förlora hahaha...

Igår var vi uppe på Hyltenäs kulle som ligger typ utanför Torestorp. Herregud så vackert! Att jag inte vart där när jag bott i Marks kommun så länge. Något jag har missat, helt klart! Jag och min lilla familj åkte dit ihop med Lucia, Tommy och lille Vincent. Helt underbart väder och hur vacker natur som helst!!! Kolla här

Lite bilder från min helg :)



Elwira, Patrik och Melanie :)


Jag och Melanie som sover i värmen.


Pappa Micke och Melanie i vagnen.


Fina giraffen :)


Elefanterna!


Zebrorna :) Så likt Marty i Madagaskar hihihi


De mindre fina aporna (eller är det schimpanser?)


En bebisapa med sin mamma. Mamma apa var ganska äcklig som nös tre gånger och hade världens snor och käkade upp det... Uuuuuuuuuuu...


Gosebjörnen :)


Åh detta fina, fina lejonet!


Melanie tar en liten fikapaus med lite kex medans vi vuxna käkade korv.


Jag och Melanie vid pingvinerna :)


Hyltenäs kulle! Pappa Micke och Melanie. Kolla in den där utsikten!


Här var det tidigare ett slott som omkring år 1920 brann ner. Tror att detta är framsidan kanske? ;)


Nu fortsätta titta på fotbollen :)
Heja Spanien!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 
RSS 2.0