Glass-astrof!

Idag ska vi köpa glass och handla på Ica Maxi bestämde vi imorse! Mjukglass!

När vi handlar, vare sig när de är bara jag eller när vi är hela familjen och handlar så brukar vi 9 av 10 gånger komma hem utan att ha följt listan helt, nästan alltid glömmer vi något. Denna gången skulle vi absolut inte glömma tuggummi.. När vi kom till frysdisken med glassar och sånt där så blir Melanie kissenödig så jag lämnar min plånbok till Micke så han kan betala och så tar jag Melanie och "springer" bort till toaletten, bär henne som en säck potatis så att de inte ska hända en olycka. Hittills går allt väldigt bra. Sen precis när vi är klara knackar pappa Micke på toadörren för då har han ingen kod så han kan betala. Snabbt bort till kassan igen efter Micke så han kan betala och vi äntligen kan köpa glass. I kön till glassen bestämmer vi att vi ska ha varsin glass i bägare. Så jag tar min och Melanies glass och Micke tar sin tillsammans med en tung påse varor. Nu ska vi bara genom folkmassan och ut genom snurrdörrarna utan att Melanie håller någon av oss i handen. Jag och Micke går igenom snurrdörrarna men Melanie blev kvar på andra sidan, happ, nu ska vi bara.. eh vänta.. vart ska vi lägga ner glass och grejer utan att.. nja.. Så kommer de en snäll tant och hjälper Melanie ut. So far so good.. Nu ska vi bara hitta ett ställe att käka glassen på innan den smälter. Melanie springer och trillar och jag får ett smärre skrattaanfall över vad vi hittills åstadkommit.. Så när Melanie kom upp på benen och ska käka sin glass så tappar hon så klart hela glassen i marken (!).. Så, inget mer att göra än att dela och gissa vem som tillslut käka upp nästan hela glassen ;) 


Mumsig glass med minimarängtopping ;)


Melanie med min glass ;)


Och just de! Fick vi med oss tuggummi?
Nej:)


40 dagar!

Nu är det bara 40 dagar kvar tills bebis kommer! Förhoppningsvis tittar den ut lite innan men jag har bestämt att den inte får komma en dag senare än beräknat...
I denna värmen dessutom är det svårt att vara helt okej och njuta vilket är lite tråkigt. Sen att jag är osmidig och hormonell..ska vi inte ens prata om..

Längtan efter bebis är stor och även att få ha min kropp ifred. Att få leka med Melanie på riktigt, böja sig ner efter något, ta på skor, kläder, torka sig efter dusch, duscha är ju rätt jobbigt också faktiskt!

I lördags blev jag överraskad med en babyshower av mamma och mina fina vänner! Mamma hade ordnat med massa god och lätt mat och självklart en hel del fika efteråt (som vanligt)... Jag blev bra överraskad när vi kom hem från Knalleland och jag först såg att det hängde ballonger utanför dörren då jag sa till Micke att de är någon som hängt ballonger på vår ingång, som måste hängt fel eller nåt.. Micke gjorde en lite lurig min och då fatta jag att nåt va på gång, men det tog en stund innan jag fattade vad det var, då de alla ropade "surprise" haha... 
Jag behövde detta! Har så fina vänner runt omkring och en fin familj så jag är lyckligt lottad! En massa fina grejer fick jag också, som jag ska försöka ta en bild på allt när jag samlat ihop det igen.. Bland annat en badbalja med såndär liggrej i så bebis kan ligga själv, presentkort (med en av de bästa rimmen jag läst;)), en jättesöt baby-bo som jag själv tänkt att köpa.. Som sagt, kommer bilder så snart jag får tummen ur!



Melanies fiffiga kommentarer..

Ganska ofta kommer Melanie med såna roliga kommentarer så man undrar va man egentligen har sagt inför henne som hon snappat upp.. Hon är som en liten en svamp, en papegoja :)
Nyss så höll hon på me en liten smyckespåse hon fått me ett armband av moster Julia som hon inte kunde knyta ihop.. Så bad hon mig om hjälp men sa snabbt -nej jag kan fixa själv!-
Sen sa hon: "Tjejer är bra på att fixa väskor, mamma! Men INTE pojkar!"
Haha, de ligger väl nåt i de där.. En riktigt liten tjejtjej de där:)

Min lilla pärla!! <3


Majsplättar med feta-och kesoröra!

Och en god sallad till med tomat, grönsallad, avocado och sugar snaps!

Mycket fräscht och gott och en bra avslutning på denna dag som bestått av slipning och oljning av vår köksbänk.. Den behövde verkligen en omgång och nu är den även lite mörkare som jag gillar de:) nu är jag helt slut i kroppen och magen och allt.. Bebisen vill ha lugn och ro nu;)



Premiär!

Äntligen fick Melanie springa till glasbilen för att köpa glass! De blev en favoritblandning me dom klassiska som vi själva hade när vi va små, vanilj, päron, jordgubb och choklad me chokladöverdrag och tuttifrutti-isglass! När vi gick mot glassbilen så började bilen backa för att göra plats för en annan bil och Melanie blev nästan förstörd då hon trodde att den skulle åka.. "Men vi skulle ju köpa glaaaaaass!!" Som tur va sprang pappa iväg och "stoppade" glassbilen :)

Här med en god choklad-choklad:)


 
RSS 2.0