Förmiddagsmys!

Både jag och Melanie är rätt sega och trötta från igår, blev en rätt sen kväll för Melanie men även för mig som gärna lägger mig innan 23:)

Snart ska Melanie ner till stan me mormor och käka tårta på torget då Borås fyller år idag:)


Loreen!

Ikväll ska vi kolla på Loreen på första torsdagskvällen för iår! Ser fram emot att se henne me Euphoria live men kanske inte att trängas me alla andra tusentals människor.. Nåja, som jag sagt hittills så kanske denna Loreen-kväll sätter igång de hela och de blir en sommartorsdagsbebis haha! Vädret verkar iaf bli skitbra:)

4 dagar kvar! Heja heja:)


Present!

Melanie gjorde ett armband till mig på dagis idag och fick hjälp me att slå in de lite fint:) Så glad, så glad:) och Melanie va rätt stolt när jag öppnade paketet hehe..
(Synd att man är så svullen och inte kan ha på sig de bara :/ )


2012-06-26

Hade velat att bebisen kommit ut idag, ikväll.. Men känns så långt bort:( dryga fem dagar kvar nu.. På fredag går Micke på semester och kanske då kan jag slappna av mer och bebisen vill titta ut? För inte hjälper de att gå upp och ner för trappor, promenader, in och ut ur bilen osv.. Idag fick jag till och me nästan springa hem från dagis upp för backen me Melanie i vagnen eftersom de börja åska, men inget annat än lite smått ont i ryggen fick jag..

Bara att vänta!! :/


Midsommarflicka och bebismage vecka 40

Kan inte riktigt tro att snart juni är över också.. Så som de regnar och hur kallt det faktiskt är. Jag klagar inte över att de är lite svalare än den där hettan som var för ett par veckor sedan, men något varmare än såhär kan det väl ändå vara? Lite vårväder åtminstone, max 20 grader.. typ..

Vi hade i alla fall lite tur med vädret på midsommarafton, som vi spenderade i Göteborg med fina vänner. Melanie och Micke fick dansat lite kring midsommarstången och så var det massa god mat och umgänge resten av dagen och kvällen. Melanie lyckades hålla sig vaken till 23 :)


Melanie (rufsitufs) påväg till midsommarfirandet :)


Dagen efter firade vi lite mer midsommar här hemma hos oss med mamma, Claudia, Alex och Stephanie och Morten! Med ännu mer mat och mycket skratt :)


Idag är det exakt en vecka kvar till beräknat och förhoppningsvis det sista barnmorskebesöket idag också. Ska bli spännande och se om bebisen faktiskt har fixerat sig och någorlunda hittat starten på vägen ut. Magen har sjunkit en del och det känns framförallt genom att jag andas lite lättare och att det får plats lite mer mat ;) Och tur nog håller sig vikten likadan som med Melanie :)


Vecka 40 och förhoppningsvis också sista gravidveckan! Längtar efter bebis!!


2012-06-21

11 dagar kvar till nedsläpp nu.. Nu är jag less på de, på riktigt! Jag vill ha ut bebisen NU! Idag, ikväll! Gärna senast imorn! Orka ända till 2 juli..
Jag är trött x3, trött för att jag bär på en vilding, trött för att jag inte kan slappna av och svårt att somna och sen sover oroligt och dessutom på detta trött av allergin, jäkla pollen!! När jag vaknar på morgonen känner jag mig som bakis plus som att jag kört nåt boxningspass..
Idag tog vi oss ändå till knalleland för en god lunch och sedan lite glass och nu är vi uppe i Annelundsparken och leker lite, eller Micke och Melanie leker:) sedan ska vi fika me Anna som är på en snabbvisit i Sverige:) de ser jag fram emot!


High five!

Inatt så drömde jag att vi fått en liten kille och jag va så nöjd över att ha vunnit vadet mellan mig o Micke, en hundring, haha.. Micke bara flinade och jag va jättenöjd:) de blev den sötaste lille pojken med massa mörkt rufsigt hår..
Nu är de bara 18 dagar kvar till nedsläpp och återstår att se vem som får hundringen:)


Nötcreme!!

Efter att ha vart på jakt i åtta affären så hittade vi äntligen glassen! Sias strut med nötcreme! Den va lika god som den låter och de kommer säkert bli en och annan till i sommar :) mums!


Nånting blått, nånting sött..

Lite regnbågsmuffins :) Tycker själv jag lyckades rätt bra för att testa detta första gången! Pilligt men kul och framförallt gott!!


Melanies dröm...

Imorse när jag väckte Melanie:

Melanie: Inatt så såg jag en massa vargar...
Jag: Jasså?
Melanie: Mmm
Jag: Var dom snälla?
Melanie: Ja, dom klippte mitt hår!
Jag: Oj! Men dom va ändå snälla mot dig?
Melanie: Ja! Så hade dom inte så stor mage som du har mamma...
Jag: Vilken dröm...

Haha..


Bebismagen vecka 37

Bara 25 dagar kvar nu! (kan också bli 39 dagar kvar.. Suck..)


Jag har en katt eller en häst i magen!

När jag frågar Melanie om det är spännande att bebis snart ska titta ut så säger hon: "Aaa".
Och när jag frågar vad hon tror att det är så säger hon: "Hmm, jag tror det kanske är en katt, eller en häst, eller kanske en bebis..."

Jag undrar hur en häst får plats i mig? Hur hon tror att den kan ha kommit dit.. En katt likaså.. Härom dagen så frågade hon; "Men mamma, hur har du fått bebisen i din mage?"
Jag: "Pappa gav den till mig!"
Melanie: "Men..men den bara växer och växer och växer ju!?"
Jag: "Eh, ja.." (så distraherade jag henne med annat, hehe)

Åh vad jag älskar den lilla flickan! Och snart har jag två :) Kanske en av varje, kanske blir vi tre mot en... Snart får vi se vem som får den där hundringen haha... Jag eller Micke.. ;)

Ska se till att ta ett kort på magen också, vilket vi inte gjort sen vecka 25 eller nåt.. ska bli kul att jämföra den bilden med hur magen ser ut nu!
De där me att ta en bild på allt från babyshower..blev inget med de där, allt är en enda röra i bebisens rum (tycker jag) och måste få tummen ur att faktiskt få ordning där snart för sen kommer jag få mer panik över röran... Måste få ordning på kläderna, in med basenheten för babyskyddet i bilen, bädda bebissängen osv osv...

Sen får bebisen mer än gärna komma, för vi längtar maaaaaassor!!


Första juni!

Idag kör vi svensk husmanskost! Detta är lyx!! <3


 
RSS 2.0