Blir så förbannad!!

Gjorde ett misstag och tittade på den där filmen med den lille pojken som blir attackerad av en stor hundjävel. Det skulle jag aldrig ha gjort. På bara ett par sekunders tittande så skar pojkens skrik inom mig och jag började gråta och skaka. Varför jag ens valde att titta på den filmen vet jag inte..

Jag blir så ledsen och framförallt förbannad på bland annat den förbannade jävla hundägaren som inte kan ta tag i sitt ansvar och stå för vad som har hänt utan bara sticker därifrån och sen att polisen vägrar gå vidare me ärendet för att hunden och hundägaren inte finns kvar på platsen. Sen att folk ställer sig och filmar mitt i allt istället för att hjälpa den lilla pojken?? Men snälla, hur många vittnen fanns inte vid denna plats just då ifall (och förhoppningsvis) ärendet går vidare? Just nu kanske de va bra att någon filmade så att polisen faktiskt får se vad som hände och kanske inser att dom inte bara ska släppa detta. Men filmen bör användas enbart i detta syfte tycker jag. Det är för fan ett litet barn detta handlar om!! Istället för att filma så kanske man hade kunnat få bort hunden snabbare om man hade vart flera stycken!?


Jag har alltid tyckt att hundar är oberäkneliga!! Jag gillar inte hundar och jag speciellt inte stora hundar. Blev själv biten av en stor idiothund när jag var 13 år och är sedan dess väldigt rädd för stora hundar.
Jag hoppas att hundägaren kommer till insikt och träder fram, har de hänt en gång så händer de mer än säkert flera gånger..


Sen hoppas jag självklart att den lille pojken mår okej!!!


 
RSS 2.0