Tack!!

Man slutar verkligen aldrig att förvånas! Hur fan beter sig folk egentligen! Skylla ifrån sig problem efter problem och inte lösa det som vuxna människor? Att gå på nån äldre som är svag för att man själv inte kan erkänna att man gjort fel. Fy fan för dig helt ärligt.. Jag fattar inte hur dom inte ser sig själva i allt detta utan skyfflar vidare det på andra så att andra hamnar i skiten..

En så kallad vuxen man som inte kan stå för va han sagt utan menar att allt är på skoj när han "skojar" om andras liv och livsstil och barn dessutom? Och är det då någon annan som försöker splittra familj? Skit ner dig!! Jag blir så jäkla trött på allt skitsnack från er alla från den sidan. Sluta snacka om andra och titta på er själva. Skryta om det ena och det andra men inte fan är något bättre än andra. Fy faan!

Att kalla en annan person för falsk när man själv inte vet hur man snackar om eller med folk?
Jag står inte på någons sida. Jag är själv i detta. Med MIN familj. Min riktiga familj som alltid förstått mig.. Jag vill vara utanför all skit men lyckas alltid hamna i mitten av nån anledning. Som att det står "prpblem lämnas av här" i pannan på mig.. Jag har jämt och ständigt fått problemen slängt på mig, av dom som ska stå mig närmast dessutom. Att ni inte skäms? Och sen komma till mig och må dåligt för att nån annan snackar skit? Jag vill inte ta mer av er skit, jag har nog att tänka på själv me mig och min familj som inte är skit!! Så skit ner er!! Låt mig va, väx upp och acceptera att andra fakiskt är vuxna och har ett liv!! Och lägg ner me o snacka att nån splittrar familj, det har alltid förekommit och kommer alltid förekomma då vissa inte vet hit man ska bete sig när man ät skild. Men slutar man inte snacka skit så splittrar man fan familjen till slut..

Jag skäms!! Ni är pinsamma...

Önskar jag kunde skölja av mig allt på en gång och bara inte bry mig, idag har det ändå gått bra men fan, de ligger och nyper hela tiden ändå och ändå är inte min lördag med min familj så bra som jag hoppades, så tak så jävla mycket för det!! Hoppas ER har vart bättre..

Skrew you!!


 
RSS 2.0