2011-10-06

Jaha, nu ska jag allt få skrivit ner några rader här igen utan att blotta mig helt och fullt om allt jag tycker och tänker...

Jag hade tänkt lägga ner detta helt och hållet men behovet av att skriva av mig blir bara större och större, dock kommer nog inte allt bli passande här och inte heller få plats, så mycket som cirkulerar i mitt huvud...

Kollar tillbaka på tidigare inlägg.. Bland annat att jag skulle sälja bilen, slutade jobba och fick vara hemma mer med Melanie :)

Tjaa, bilen blev inte såld, jag veeeet att det kanske var lite mycket begärt för den, men jag vill ju så gärna ha den kvar ändå. Jag VILLE inte sälja den, min lilla gråa pärla. Så nu stannar den och de är la tur de eftersom vi fick jobb på olika håll senare. Jag fick i februari jobb på Redcats där jag fick sitta i kundtjänst för Ellos, Jotex och Laredoute... mm, från ett ställe till ett annat där jag vantrivdes och mådde dåligt så nu vet jag att jag inte ska till nåt mer ställe där man är låst och ska sitta och mata samtal i åtta timmar, nej tack!

Jag har fortfarande inte hittat något annat. Vet snart inte vad jag ska göra.. Är så j*vla trött på att vara hemma!
Jag ska börja plugga den 17:e oktober i alla fall, ska läsa Administratör på distans. Detta ska bli skitkul och spännande och får se om detta kanske tar mig nånvart. Men jag vill ha något NU!
Söker allt som går och som är nära, vill helst inte pendla till typ Göteborg...

Och så är jag så trött när alla frågar om jag hittat nåt än... Vill bara skrika; NEJ JAG HAR FÖR F*N INTE HITTAT NÅT ÄN!!!!!!


Sååå, nu har de lättat lite, det var en bra början! ;)


To be continued! (förhoppningsvis;))
Och jag måste veeerkligen ändra desigen..


 
RSS 2.0