Dags att ta farväl...

...min bil ska få ett nytt hem! Vi har inget direkt behov av den längre och lägger onödigt med pengar så vi hoppas att den kan få ett nytt hem och bli använd och väl omhändertagen!

Bilen heter Seat Ibiza 1,4 75hk SP
Den är från 2006 och har gått ca 5300 mil. 






 

Övrig info: ABS-bromsar
ACC/Klimatanläggning
Airbag förare och passagerare
Antisladdsystem
Antispinn
Elhissar fram och bak
Elspeglar
Fjärrstyrt c-lås
LM-fälgar
Servostyrning
Sportstolar
Stereo
Stolvärme fram

Sommardäck med fälgar + vinterdäck medföljer.
Skattad t.o.m. juni 2011

Pris: 74 500 :-

Intresserad?
Maila mig på [email protected]


Trött, tröttare och tröttast!

Kalaset gick jättebra och det var hur kul som helst! Melanie har jättekul med sina nya leksaker som hon fick i present och hon satt i sin lilla rosa prinsesstol jättlänge och lekte med de nya ljudliga leksakerna :)
Maten var jättegod och räckte mer än väl till att mätta alla och på det var det en massa tårta som räckte och blev över en massa! Idag har vi vart jättetrötta, men väl värt det!!!



Några av presenterna Melanie fick :)



Som Melanie hade önskat sig tidigare, en Audi R8 :) (i miniformat).
Mamma kanske kan få en riktigt i 25-årspresent? ;)

Förutom dessa så fick Melanie en massa annat skoj. Kläder, öronmuffar, mockasiner, leksaker, potta med mera...
Tack allihop för en riktigt trevlig dag :)





Kalasdags :)

Melanie har bestämt sig för att vakna tidigare och tidigare! Vi har vart rätt bortskämda med att få sovmorgon till halv 9-9 förut och nu vill hon upp redan 6:30! Jag tycker hon kunde sparat det där tills hon ska börja på dagis, men nej. Däremot är det mysigt att hon är vaken när jag ska upp och jobba så jag kan mysa lite med henne innan jag ska gå iväg :)

Idag blir det 1årskalas med massa tårta och kaffe goda vänner hela dagen! Tyvärr är det en del som är sjuka som inte kunde komma :( Massa grejer som går nu. Skolstart och dagisstart...
Igår kväll fixade vi sista tårtan till idag och vi satt och vispade grädden för hand framför fotbollen... Vi var bra trötta både jag och Micke.. Speciellt jag som ses nedan :)


Jag från en av mina "icke-bästa" sidor...


Vispa, vispa, vispa, vispa...


Nu ska det fixas och donas det sista!
Ha de!


Världens bästaste Melanie 1 år!!!

Idag blev vår underbara lilla busflicka 1 år! Dagen började med födelsedagssång när Melanie har vaknat och hon blev glad så hon viftade med armarna :) Sedan blev det frukost med dagens första present. Det var en sån där mätsticka som man sätter upp på väggen...

När jag kom hem efter jobbet så fick Melanie öppna resten av sina paket och även paket från mormor och morfar och Anneli med familj. Fler bollar i hennes bollhav blev det och, ja, Melanie klagar ju inte! ;)

Melanie fick så klart äta av sin första födelsedagstårta som jag bakade igår och även försöka blåsa ut ljuset, men det gjorde morfar i smyg :)


Tårtan :)


En nöjd 1-åring öppnar paket 7:30 på morgonen :)


Mer presentöppning!


Denna söta fåtölj fick Melanie av sin mormor.
Här kan hon läsa alla sina tidningar och böcker som hon tycker så mycket om :)


Blåsa ljus!! :)


Dessvärrre för mig har jag fått något virus så jag har mått illa hela dagen och väl hemma mådde jag ännu värre och till slut spydde jag. På världens viktigaste dag! Va?
Nu har jag så ont i hela kroppen och trött och ska strax krypa ner i sängen och hoppas på att jag mår mycket bättre imorgon!

Ha de fint alla ni!


 
RSS 2.0