Bebismagen v.22

Vecka 22 (21+4)
Känns mycket större än vad den är:) bebisen sparkar massor och hickar en hel del. Samma va de me Melanie, hon hickade ofta och länge..


Fredagsmys:)

Med massa god mat och fina tjejerna Lucia och Claudia! Massa goda saker för magen som vi kan smaska på hela kvällen ;) både jag och bebisen är glada!!


Med risk att göra många arga...

Men de skiter jag i!
Jag förstår inte varför man ska envisas med att lägga ut bilder på sina barn när dom är sjuka? Hur kul är de för barnen och för dom som ser bilderna att se barn med 40 graders feber eller ansiktet fullt me vattkoppor eller liknande och mörka ringar runt ögonen för att dom mår sjukt dåligt?? Jag tycker synd om dessa barn, inte synd så att man ger föräldrarna nån sympati utan sympati till barnen att dom blir uthängda på de sättet.. En mysig bild när de ligger och gosar i soffan eller andra lite roliga bilder men hey, låt barnen va sjuka ifred!
Om melanie skulle va jättesjuk och knappt kan hålla ögonen öppna inte fan går jag och tar ett kort för att slänga ut på Facebook! Av vilken anledning?!

Att lägga ut på blogg/Facebook att man är sjuk, magsjuk eller nåt sånt är okej, men spara detaljerna för er själva, vet inte om någon vill veta hur många och var jag lagt mina spyor..

Så, nu har jag klagat färdigt! :)


"Gravidcraving"

Något jag haft craving mest på under denna graviditet är nog ajvar! Om man kan kalla de för craving när jag vart sugen många gånger? Jag är dock sugen på de mesta hela tiden känns det som men det är inget som jag verkligen måste måste ha nu nu nu.. Precis som när jag va gravid me Melanie så är jag mest sugen på frukter som främst melon, honungsmelon och vattenmelon men också vanliga frukter som apelsin och päron.. Sen är det mat, mat, mat, helst egenlagad! Har vart sugen på gottegrejer också men när jag väl ätit de så har de inte vart gott..


Så mycket nytt!

Nu har Micke ändrat till de färgerna jag vill ha så nu ska jag bara känna efter lite med bilden i toppen. Jag ser ut som en blandning av en sovande jag, en kines och en demon från True Blood ;)

Så mycket har hänt sen sist jag skrev!

Jag har jobb, i alla fall till 12:e april! Är anställd på ett lager via Academic Work och mitt halvårsavtal går ut då (så så längesen var det jag skrev något...)

Administatörkursen går skitbra! Inne på andra delkursen nu som löper till maj och sen en sista kurs från augusti till oktober som jag ser fram emot!

Jag har gift mig med världens underbaraste Micke och är nu en lycklig fru Back :) De blev ett väldigt enkelt och litet borgligt bröllop med oss två, Melanie så klart och de två vittnena min bror och Mickes vän Johan. Det var precis såhär vi ville ha det, utan en massa ståhej och en massa folk. Vi höll det hemligt för alla och de fick veta det när vi kom hem efter vigseln och hade ätit lunch och bröllopstårta.. Det var blandade känslor kan man säga. Mickes familj tog det bra, så som man borde göra. Min familj var blandat. En del har fortfarande inte kommit över det verkar det som, men hey, it's their loss...
VI är i alla fall världens lyckligaste :) Melanie också som säger att hon gift sig med mamma och pappa ;) Bilder kommer komma upp en del när vi fått dom från Johan. Kvällen spenderades ute på Babbel med god mat och dryck. Så kvällen var perfekt enkel och rolig som vi ville ha det!

Sen så längtar vi väldigt väldigt mycket till juli då Melanie ska bli storasyster och vi blir fyra i vår lilla familj:)
Jag är nu i vecka 21 (20+3) och mår mestadels bra :) allt är ju så klart lite jobbigare nu då man inte bara kan slänga sig i soffan när man kommer hem. Melanie klappar magen lite då och då och säger hej till bebisen och pussar magen. På kvällarna läser vi saga och då ligger hon med huvudet mot bebismagen, så mysigt :)

Framöver kommer jag att ha lite mer tid till att skriva också och sen så är det kul att ha lite att gå tillbaka till att titta på, bebismagen och så där :)


Jag och Micke blir Lilli och Micke Back ;)
Jag och Micke som världens lyckligaste man och fru Back ;)


 
RSS 2.0