Midsommarflicka och bebismage vecka 40

Kan inte riktigt tro att snart juni är över också.. Så som de regnar och hur kallt det faktiskt är. Jag klagar inte över att de är lite svalare än den där hettan som var för ett par veckor sedan, men något varmare än såhär kan det väl ändå vara? Lite vårväder åtminstone, max 20 grader.. typ..

Vi hade i alla fall lite tur med vädret på midsommarafton, som vi spenderade i Göteborg med fina vänner. Melanie och Micke fick dansat lite kring midsommarstången och så var det massa god mat och umgänge resten av dagen och kvällen. Melanie lyckades hålla sig vaken till 23 :)


Melanie (rufsitufs) påväg till midsommarfirandet :)


Dagen efter firade vi lite mer midsommar här hemma hos oss med mamma, Claudia, Alex och Stephanie och Morten! Med ännu mer mat och mycket skratt :)


Idag är det exakt en vecka kvar till beräknat och förhoppningsvis det sista barnmorskebesöket idag också. Ska bli spännande och se om bebisen faktiskt har fixerat sig och någorlunda hittat starten på vägen ut. Magen har sjunkit en del och det känns framförallt genom att jag andas lite lättare och att det får plats lite mer mat ;) Och tur nog håller sig vikten likadan som med Melanie :)


Vecka 40 och förhoppningsvis också sista gravidveckan! Längtar efter bebis!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 
RSS 2.0