Melanies önskelista

Jakten på 1-årspresent till Melanie har redan börjat och vi har hittat lite smågrejer. Hon är väldigt förtjust i leksaker som låter och blinkar och det ska gärna vara böcker för precis som sin far så gillar hon att läsa och bläddra i alla slags böcker.
Jag ville köpa ett marackas-set med tamburin och marackas eller bara en marackas eller minipiano, men Micke tyckte inte det var en bra idé. "Tänk på din hälsa, sa han" Jag kan inte annat än hålla med :)

Förutom blinkade och ljudliga böcker så önskar sig Melanie detta:

 - En all inclucive resa för henne och mamma och pappa till något varmt land med god mat och goda frukter som hon kan smaska på och långa vita stränder som hon kan gräva med sina leksaker i. (detta sa hon efter att hon pekat i senaste resemagasinet som kom hem på posten och sa "dääääääääääär")
 - En Audi R8
 - Ett par rosa miniconverse
 - Hörselkåpor
till kommande rockkonserter med pappa Micke
 - En potta
 - En prinsessfåtölj till hennes rum


Igår fick pappa Micke skolas in på öppna förskolan med Melanie. Massa barn och väldigt snälla fröknar och mycket nya leksaker att leka med. Idag var vi där igen och var även med på sångstund. Imorn blir det frukost på babycafé på öppna förskolan, OM vi orkar upp i tid... 

Efter öppna förskolan i förmiddags promenerade vi ner till stan och kollade efter bokstäver till Melanies dörr. Vi hittade på Kurragömma, men så fanns inte A och N :( Så vi får vänta... 
På Maxi sen var det en tjej som bjöd på lite smakprover på den nya Ben & Jerry glassen, Fairly Nuts :) Den ska vi smaska på lite ikväll!

Hej svejs!


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jisses, hon har stora önskningar den lilla damen ;) Lät som de 4:a sist nämda blir lättast att få:)



2010-08-19 @ 22:55:30
URL: http://bampi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 
RSS 2.0