Sångstund

God morgon!

Idag är solen lite blygare, grått och trist där ute, men en aning mildare.

Igår var vi på BVC på 8-månderskontroll. Melanie hade vuxit jättebra och hon klarade hörseltestet jättebra. Hon väger nu 8,5 kg och är 68,5 cm lång.
Nu ska vi även börja ge henne mer lagad mat, ett mål lagad mat till på eftermiddag. Så igår gjorde vi köttfärssås till henne. Den blev rätt god. Hade i lite grönsaksbuljong vilket man tydligen kan ha för den innehåller en så liten mängd salt så det är okej för de små.

När vi kom hem satte mor igång och putsade våra fönster som var hur skitiga som helst. Ska bli jäkligt skönt att få nya fönster om drygt en månad som faktiskt ser rena ut även runt om på kanterna. Dessa gör inte det. De är sedan 1975 typ och har bruna kanter runt om. Längtar tills vi får vita kanter runt om och treglas som inte släpper in en massa ljud och kyla.

Vi fick sedan besök av Nathalie, Vanja och Emelie och två småflickor, Emilia och Leia som är i Melanies ålder. Så det var lite fullt hus med bebisar igår igen :)

Idag blir det sångstund på öppna förskolan ihop med sex andra barn och deras mammor. Vi var där förra veckan med och det var jätteskoj. Fick dansa runt, sjunga, läsa och sedan fika lite.  
Sedan blir det en promenad ner till stan för mig själv till en kontroll hos barnmorskan och sen köpa lite ipren och bort till Netonnet och försöka hitta ett par bra hörlurar till jobbet.

Ha de!


Jag och min lilla cooling :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 
RSS 2.0