No more easy up

God förmiddag!

Har nyss skickat iväg ett klagomail till Pampers där jag klagar över Pampers Easy up-blöjorna. De sämsta blöjorna vi haft på Melanie! De sitter skitdåligt och har gått sönder när jag skulle ta på de. Fyra stycken har gått sönder innan jag ens har fått på de på henne riktigt.
Klart att alla blöjor inte passar alla bebisar men att de går sönder??!! I grenen och bak vid ryggslutet... Nää nää, så ska vi inte ha det.
De sitter som low cut på Melanie, vilket är ganska lustigt så men inte som blöjor ska sitta. Men det är sånt här man får ta när man provar sig fram. Annars har Pampers blöjor vart jättebra och mjuka och sköna, men inte dessa.
Nu har vi i alla fall köpt ICA Maxis blöjor som är lite billigare så hoppas att de är bra så sparar vi en slant också.

Idag blir det ingen öppna förskolan för hon som skulle följa med oss kunde inte riktigt de tiderna vi kunde så vi ska ses imorn istället efter sångstunden. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran denna gång och ta nån bild på sångstunden :)

Vi ska i alla fall ner till stan senare och kolla på ett par skor till Melanie som hon kan ha på sig istället för raggisar när vi är ute. Hon behöver ju inte skor eftersom hon inte kan gå men det är ju bättre med skor när man ska vara ute än att ha raggisar. Vi märkte igår att det är för små nu. Så innan pappa Micke slutar ska vi kolla på skor, sen blir det pilatesmatta på Knalleland.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 
RSS 2.0