Solsidan

Godmorgon!

Avnjuter lite gott kaffe och tittar på Melanie som leker vid babygymmet och med MTV-musik i bakgrunden. Melanie gillar verkligen musik, som jag skrev tidigare så vinkar hon ibland till tv:n och ler stort när musiken kommer igång, underbart!

Igår fick vi åka upp till Barnmottagningen, då vi hade haft några nätter med hysteriskt skrik, så de ville kolla så att det inte var öronen. Melanie hade skrikit som när hon hade kolik, så vi fick känna på det där igen, inget vidare, man blir helt låst, kan inte hjälpa henne på något sätt, inget var bra. Stackarn :(
När vi igår förmiddag kom upp till mottagningen undersökte en läkare hennes öron och sa att det såg jättefint ut, men sen sa hon att det finns ett nytt virus (namnlöst) som inte riktigt kan bestämma sig vart den ska sätta sig, om den ska sätta sig på näsa, hals eller mage. Så denna väljer lite av varje, vilket stämde in på Melanie. Hon är lite rosslig när hon andas och täppt i näsan och bubblig i magen. Så vi ska ge Nezeril och Alvedon på kvällen när hon ska sova. Så inatt var en bättre natt än de senaste men den var inte jättebra, hon vakna ändå flera gånger, som tur var inget skrik. Detta kunde hålla i en vecka sa läkaren, så om tre dagar ungefär hoppas vi att det ska ha gått över.

Häromdagen började vi kolla på Solsidan! Så j*vla rolig serie! Den bästa svenska komedi-dramaserie jag sett. Felix Herngren är ju helt sjukt rolig! har skrattat så jag fått ont i käkarna.



Ett sjukt roligt klipp ur avsnittet vi såg igår. Så j*vla underbart roligt :)
Ikväll hoppas jag vi fortsätter att titta på fler avsnitt! Tusen tummar upp för Solsidan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 
RSS 2.0