Snickeri och dålig sömn

Idag har min Micke vart ute och snickrat för fullt på vår dåligt byggda altan, dom som bodde här innan oss kunde nämligen inte det där med att saker ska passa, vara stabila och göra det rätt helt enkelt. Hade arga snickaren varit här så skulle vi minsann fått bannor som hette duga.

I samband med att Micke grejade med altanen så fick jag äran att bada vår lilla prinsessa och sen försöka lägga henne, FÖRSÖKA med stora bokstäver......det gick nämligen sådär.... Är svårt att lägga ett litet busfrö som bara vill slå nappen mot sina fötter och försöka klättra som en apa i sängen....allt för att undvika sova. Har man dessutom en liten tand på gång så gör det givetvis inte saken enklare.

Kontentan av detta var att efter antal försök fick hon åter komma ner och leka av sig medans vi åt lite tacos. Mycket titta titta titta titta och pekande blev det. Nästa gång fick Micke äran att försöka sig på och lugna henne och efter en halvtimmas sittning så tröttnade hon på tittaleken och somnade äntligen.

Igår var vi och besökte Melanies kompis Alice som fyllde ett år, bilder på detta kommer imorgon.

Följ min blogg med bloglovin

Kommentarer
Postat av: Sara

Vilken fin blogg, och så söt eran dotter är! =)

Hittade hit via gratisbio =)

2010-06-03 @ 07:17:29
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Sara

Tack. Ja hon ser ut som en liten prinsessa =) Och tack igen, tycker mycket om att fotografera. Särskilt barn, så härliga bilder det blir då, om man fångar ögonblicket. =)

2010-06-03 @ 07:27:18
URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 
RSS 2.0